Emlak Yazılımı

Versiyon : 1.0
WebPRO Medya Emlak 1.0v, emlak firmalarının internet tabanlı tanıtım ve hizmetlerinin bir paket altında sunulduğu bir yazılım olarak üretilmiştir.
Web PRO Emlak 1.0v Tanıtım Dökümanı
Emlak Ajansımız
  1. Biz Kimiz
  2. Hizmetlerimiz
  3. Komisyonlar
  4. Emlak Danışmanlarımız
Bu modüldeki bilgiler yönetim arayüzünden kolaylıkla değiştirilebilmektedir.
Emlak Listeleri
  1. Daire
  2. Arazi
  3. Arsa
  4. Devre Mülk
  5. İşyeri(Dükkan/Büro)
  6. Koop. Hissesi
  7. Müstakil Ev
  8. Villa
  9. Yazlık Daire
  10. Yazlık Villa
Yukarıdaki kategorilere ait eklenen emlakların ayrıntıları aşağıdaki gibi gösterilmektedir.Emlağı yazdırabilir veya başka bir arkadaşınıza gönderebilirsiniz.Her bir emlağa ilişkin birden fazla resim ekleyebilirsiniz.

Ayrıntılı Emlak Arama


Emlak Ekle
"Daire", "Arazi", "Arsa", "Devre Mülk", "İşyeri(Dükkan/Büro)", "Koop. Hissesi", "Müstakil Ev", "Villa", "Yazlık Daire" ve "Yazlık Villa"  kategorilerine ilişkin ayrıntılı bilgiler eklenebilir. (İl, ilçe, semt, adres, işlem tipi(kiralık/satılık), fiyatı, resimler, açıklama, hisse durumu, hisse oranı, kiracı durumu, bina kaç yıllık, yüzölçümü, brüt alan, net alan, kat durumu, oda sayısı, salon sayısı, balkon sayısı, manzarası, cephesi, yapı türü, ısınma şekli, giriş kapı, pencereler, mutfak dolabı durumu, yer döşemeleri, ıslak zemenlerin, otopark, kablolu tv, asansör, mobilya, güneyş enerjisi, klima, vestiyer, ahşap lambri, asma tavan durumu vs.)

Üye Ol
Kullanıcıların sisteme üye olmasını sağlar. Yönetici arayüzünden onaylandıktan sonra, üyelik işlemi aktif olur.

Fırsat Reyonu
Fırsat Reyonuna eklenmiş olan emlaklar listelenmektedir.

Ekspertiz
  1. Ekspertiz Hakkında
  2. Ekspertiz Talebi

Duyurular
Firmanızla alakalı duyurular yer alır.

Ziyaretçi Defteri
Site ziyaretçileri site hakkındaki görüşlerini paylaştıkları modüldür. Sadece editörün onayından geçenler sitede gösterime girecektir.

Link Bankası
Bu bölümde linkler istenildiği kadar kategoriye ayrılabilir.

Kampanyalar
Bu bölümde kampaynalı emlaklar listelenmektedir.

İletişim
Bu modül yardımı ile ziyaretçiler site yönetimine mesaj gönderebilirler. Gönderilen bu mesajlar yönetim panelinde listelenmektedir.

Üye Girişi
Sisteme kayıtlı üyeler, kullanıcı adı ve şifresiyle sisteme giriş yapabilirler. Üyelere günlük emlak giriş limiti koyabilirsiniz. Üyelerin eklemiş olduğu emlaklar, sistem yöneticisi tarafından onaylandıktan sonra sitede gösterilecektir.Üyeler sisteme giriş yaptıktan sonra, üye bilgilerini düzenleyebilirler daha önce eklemiş olduğu emlakları güncelleyebilirler.

Anket
Bu modül yardımı ile sisteme istenildiği kadar anket eklenebilmektedir. Bu anketlerden sadece en son ekleneni oylanabilir şekildedir. Önceki eklenen anketlerin sadece sonuçları görüntülebilmektedir.
Para Piyasaları
Döviz bilgileri TCMB'ndan otomatik olarak alınmaktadır.
Özel Linkler
Ziyaretçilerin ihtiyaç duyduğu linkler yer alır.

Kredi Faiz Oranları
Anasayfada bankaların kredi faiz olanları yer alır.Yönetim arayüzünden bilgiler güncellenebilir.

Hiç yorum yok: